Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu a analytické účely využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nákup ze dvou eshopů

   za jedno poštovné

 

DOZVĚDĚT SE VÍCE 

 

 

KONTAKT

Zdravotnické potřeby
tel: 734 728 114
info(a)jekshop.cz

ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ

Naše cena 390,00 Kč
DOSTUPNÉ
Naše cena 2 299,00 Kč
DOSTUPNÉ
Naše cena 1 499,00 Kč
DOSTUPNÉ

INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu zdravotnické potřeby jekshop.cz

 

Společnost PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Prodávající“ nebo „Správce“) zpracovává osobní údaje ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - dále jen „Nařízení“).

  • Osobní údaje jsou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem a jsou plně zabezpečeny proti zneužití.
  • Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
  • Správce nemá osobu tzv. pověřence.
  • Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@jekshop.cz.

Správce zpracovává následující osobní údaje: 

  1. Pro účely objednání zboží:
    1. jméno, příjmení
    2. e-mailovou adresu
    3. telefonní číslo
    4. dodací adresu
    5. fakturační adresu/sídlo
  • Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
  • Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
  • Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo nezasíláme novinky a jiná obchodní sdělení.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel dopravních služeb Uloženka s.r.o., se sídlem Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4. 
    • Poskytovatel účetního a daňového servisu Precedens s.r.o., se sídlem Křišťanova 19/1788, 130 00, Praha 3.
  1. Pro účely zřízení a vedení uživatelského účtu:
    1. jméno, příjmení
    2. e-mailovou adresu
    3. telefonní číslo
    4. dodací adresu
    5. fakturační adresu/sídlo
    6. historii objednávek
  • Výše uvedené osobní údaje, za účelem zřízení a administrace uživatelského účtu a nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku, jsou zpracovávány Správcem osobních údajů a dále je zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Souhlas pro zpracování udělujete na dobu 3 let, kdy při každém přihlášení do uživatelského účtu dochází k prodloužení této lhůty opět na 3 roky. Svůj souhlas se zpracováním můžete žádostí vzít kdykoliv zpět a Váš účet bude zcela odstraněn včetně s ním spojených osobních údajů.
  • Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@jekshop.cz.
  1. Pro účely zaslání dotazníku spokojenosti s nákupem
    1. e-mailovou adresu
    2. informace o objednaném zboží
  • Produkty společnosti PROMEDIJEK s.r.o. můžete také nalézt na srovnávačích zboží Heureka.cz. Společnost provozující srovnávač zboží Heureka.cz, následně odesílá jménem našeho e-shopu jekshop.cz dotazník spokojenosti, který slouží k vytvoření objektivního hodnocení kvality našich služeb a vypovídá o naší důvěryhodnosti pro potencionální zákazníky.
  • Souhlas udělujete na zpracování zmíněných osobních údajů po dobu 60 dní a ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín.
  • Svůj souhlas jste oprávněni kdykoliv vzít zpět a to vznesením Námitky v dolní části našeho webu, kdy námitka bude vyhodnocena bezodkladně, nebo pomocí žádosti adresované přímo Správci na emailové adrese info@jekshop.cz.
  1. Pro účely měření návštěvnosti – soubory cookies
  • Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky jekshop.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    1. měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    2. funkčnosti webových stránek
  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce Námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  1. Pro účely zobrazování marketingových nabídek a personalizaci kampaní
    1. marketingové cookies (anonymní)
    2. aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  • Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s
  • Pro účely online reklamy jsou využívána pouze taková data, která neidentifikují konkrétní fyzické osoby.
  • Souhlas udělujete na zpracování zmíněných osobních údajů po dobu 30 dní a ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:
    • Poskytovatele služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR.
    • Poskytovatele služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Svůj souhlas jste oprávněni kdykoliv vzít zpět a to vznesením Námitky v dolní části našeho webu, kdy námitka bude vyhodnocena bezodkladně, nebo pomocí žádosti adresované přímo Správci na emailové adrese info@jekshop.cz.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení GDPR máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, který vykonává dozor nad oblastí osobních údajů.