Logo
info@jekshop.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

 

  • Produkty společnosti PROMEDIJEK s.r.o. můžete také nalézt ve srovnávači zboží portálu Heureka.cz. Společnost provozující srovnávač zboží Heureka.cz, následně odesílá jménem našeho e-shopu jekshop.cz dotazník spokojenosti, který slouží k vytvoření objektivního hodnocení kvality našich služeb a vypovídá o naší důvěryhodnosti pro potencionální zákazníky.
  • Dotazník je vytvářen společností provozující portál Heureka.cz a my nejsme oprávněni jeho obsah ovlivnit. Vaše hodnocení je následně zveřejněno na portálu Heureka.cz a my jej máme možnost implementovat i do našeho e-shopu a popřípadě na něj reagovat v odpovědích.

 

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

  • informace o zakoupeném zboží

 

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

 

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

 

Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín.

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části našeho webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti

  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu

Dezinfekce Lavosept® na kůži a na nástroje a Anti-Covid
Dezinfekce Lavosept® na kůži a na nástroje a Anti-Covid
Víte, jaký je rozdíl mezi dezinfekcí Anti-Covid a Lavosept? A proč je Anti-Covid tak levný? číst celé
Na co si dát pozor při nákupu přes internet
Na co si dát pozor při nákupu přes internet
Co byste měli vědět, než nakoupíte na neznámém e-shopu. číst celé
Transportní vozík IDEAL - recenze
Transportní vozík IDEAL - recenze
Reálné zkušenosti zákazníků s transportním vozíkem IDEAL číst celé
Odsávačky mateřského mléka
Odsávačky mateřského mléka
Odsávání mateřského mléka a způsob jeho skladování číst celé
Proč nakoupit u nás
  • Jsme spolehliví a naší snahou je odeslat zboží co nejrychleji.
  • Nezasíláme žádná reklamní a obchodní sdělení na Váš e-mail, či telefon.
  • Internetový obchod provozujeme od roku 2013.
  • Jsme malá firma, vážíme si každého zákazníka.
  • Vaše spokojenost je i naší spokojeností.
Naše provozovna k osobnímu odběru objednaného zboží

Markušova 1634/6

149 00, Praha 11

Provozovna PROMEDIJEK s.r.o.

Kontakt
Logo
jekshop.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.