Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.07.2019
Nově otevřena naše vzorková prodejna k osobnímu převzetí objednaného zboží
Naše provozovna k osobnímu odběru, vzorková prodejna Objednané zboží na našem e-shopu si můžete bez poplatku vyzvednout v naší prov... číst celé
19.09.2018
Nákup ze dvou e-shopů za jednu cenu dopravného
  Vážení zákazníci, pokud provedete u nás nákup a současně provedete nákup na našem druhém eshopu Oblíbená kosmetika, sloučíme Vám zásilky do jedné ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

 

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. E-mailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ino@jekshop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém e-mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu

Transportní vozík IDEAL - recenze
20.07.2018 Články, rady
Transportní vozík IDEAL - recenze
Reálná zkušenost zákaznice s transportním vozíkem IDEAL číst celé
Odsávačky mateřského mléka
11.06.2017 Články, rady
Odsávačky mateřského mléka
Odsávání mateřského mléka a způsob jeho skladování číst celé
Bruxismus, bruxománie
23.03.2014 Články, rady
Bruxismus, bruxománie
Lze se zbavit nočního skřípání zubů nebo silného zatínání zubů během dne? číst celé
Tělesná teplota a způsoby jejího měření
08.06.2013 Články, rady
Tělesná teplota a způsoby jejího měření
Měření tělesné teploty se správným teploměrem je snadné :) číst celé
Proč nakoupit u nás
  • Jsme spolehliví a naší snahou je odeslat zboží co nejrychleji.
  • Na Vaše dotazy vždy odpovídáme.
  • Nezasíláme žádná reklamní a obchodní sdělení na Váš e-mail, či telefon.
  • Jsme malá firma, vážíme si každého zákazníka.
  • Vaše spokojenost je i naší spokojeností.
Naše provozovna k osobnímu odběru objednaného zboží

Markušova 1634/6

Praha 11

Pondělí -------- 17:30 - 19:30
Úterý9:00 - 11:0014:30 - 18:00
Středa9:00 - 11:0014:30 - 18:00
Čtvrtek9:00 - 11:0014:30 - 18:00
PátekZAVŘENO 

Více informací kde nás najdete

Kontakt
Logo
jekshop.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.