Provoz e-shopu ke konci roku 2019:

Vaše objednávky budeme vyřizovat naposledy v týdnu od 16. prosince do 20. prosince 2019. V dalších dnech budeme objednávky přijímat, vyřizovat je však začneme až od 6. ledna 2020.

Naše provozovna bude otevřena k osobnímu převzetí objednaného zboží ještě 23. prosince od 9:00 - 13:00 hodin. Od 24. prosince bude uzavřena a znovu otevřena bude od 6.1.2020.

Logo
info@jekshop.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Ještě se párkrát vyspíte a bude tu Ježíšek

 

Tipy na dárky

 

 

Naše provozovna k osobnímu odběru

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odstoupení od smlouvy

 

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • číslo bankovního účtu, pokud je uvedeno
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • odstoupení od smlouvy
  3. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro plnění z kupní smlouvy, pokud došlo k uzavření kupní smlouvy mezi vámi a prodávajícím. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé: 

    • Poskytovatel účetního a daňového servisu Precedens s.r.o., se sídlem Křišťanova 19/1788, 130 00, Praha 3.

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

     

Z našeho blogu

Transportní vozík IDEAL - recenze
Transportní vozík IDEAL - recenze
Reálné zkušenosti zákazníků s transportním vozíkem IDEAL číst celé
Odsávačky mateřského mléka
Odsávačky mateřského mléka
Odsávání mateřského mléka a způsob jeho skladování číst celé
Bruxismus, bruxománie
Bruxismus, bruxománie
Lze se zbavit nočního skřípání zubů nebo silného zatínání zubů během dne? číst celé
Tělesná teplota a způsoby jejího měření
Tělesná teplota a způsoby jejího měření
Měření tělesné teploty se správným teploměrem je snadné :) číst celé
Proč nakoupit u nás
  • Jsme spolehliví a naší snahou je odeslat zboží co nejrychleji.
  • Nezasíláme žádná reklamní a obchodní sdělení na Váš e-mail, či telefon.
  • Jsme malá firma, vážíme si každého zákazníka.
  • Vaše spokojenost je i naší spokojeností.
Naše provozovna k osobnímu odběru objednaného zboží

Markušova 1634/6

Praha 11

Pondělí -------- 17:30 - 19:30
Úterý9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Středa9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Čtvrtek9:00 - 11:0015:00 - 18:30
PátekZAVŘENO 

 

Více informací kde nás najdete

Kontakt
Logo
jekshop.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.