Provoz e-shopu ke konci roku 2019:

Vaše objednávky budeme vyřizovat naposledy v týdnu od 16. prosince do 20. prosince 2019. V dalších dnech budeme objednávky přijímat, vyřizovat je však začneme až od 6. ledna 2020.

Naše provozovna bude otevřena k osobnímu převzetí objednaného zboží ještě 23. prosince od 9:00 - 13:00 hodin. Od 24. prosince bude uzavřena a znovu otevřena bude od 6.1.2020.

Logo
info@jekshop.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Ještě se párkrát vyspíte a bude tu Ježíšek

 

Tipy na dárky

 

 

Naše provozovna k osobnímu odběru

Zpracování osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

 

Společnost PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Prodávající“ nebo „Správce“) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - dále jen „Nařízení“) užívá na této webové stránce jekshop.cz soubory cookies.

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)

 

  Výše uvedené osobní údaje zpracováváme po dobu 90 dní a to za účelem:

 

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní.

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU (servery na území EU).

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    • Poskytovatel služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

    • Poskytovatel služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

 

Zpracování lze kdykoliv zakázat úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním e-mailu.

 

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

    • vznést kdykoliv námitku se zpracováním osobních údajů, toto bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Název cookie

Expirace

Účel cookie

sid

29 dní

Slouží k měření konverzí,

Remarketingu na Seznam.cz

IDE

1 rok

Marketingový nástroj Google Ad

Z našeho blogu

Transportní vozík IDEAL - recenze
Transportní vozík IDEAL - recenze
Reálné zkušenosti zákazníků s transportním vozíkem IDEAL číst celé
Odsávačky mateřského mléka
Odsávačky mateřského mléka
Odsávání mateřského mléka a způsob jeho skladování číst celé
Bruxismus, bruxománie
Bruxismus, bruxománie
Lze se zbavit nočního skřípání zubů nebo silného zatínání zubů během dne? číst celé
Tělesná teplota a způsoby jejího měření
Tělesná teplota a způsoby jejího měření
Měření tělesné teploty se správným teploměrem je snadné :) číst celé
Proč nakoupit u nás
  • Jsme spolehliví a naší snahou je odeslat zboží co nejrychleji.
  • Nezasíláme žádná reklamní a obchodní sdělení na Váš e-mail, či telefon.
  • Jsme malá firma, vážíme si každého zákazníka.
  • Vaše spokojenost je i naší spokojeností.
Naše provozovna k osobnímu odběru objednaného zboží

Markušova 1634/6

Praha 11

Pondělí -------- 17:30 - 19:30
Úterý9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Středa9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Čtvrtek9:00 - 11:0015:00 - 18:30
PátekZAVŘENO 

 

Více informací kde nás najdete

Kontakt
Logo
jekshop.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.